D4.ABOUT

 

Michiel Ottevanger

Co-founder | Duurzaam Projectontwikkelaar

Scherpe blik. Met visie. En altijd op zoek naar het gemeenschappelijke doel, synergie. Ik vind het gaaf dat in één complexe uitdaging - de energietransitie - zoveel thema’s samenkomen. De maatschappelijke impact, het politieke karakter, de ruimtelijke inpassing en de grote technische component maken het waarschijnlijk de grootste uitdagingen van mijn leven.

Ik zie vooral ruimte voor nieuwe kansen en ondernemerschap door het energiesysteem als geheel te analyseren. Mijn grootste uitdaging is om in de projectontwikkeling een ‘common ground‘ voor alle betrokken partijen te vinden. Vanuit een gemeenschappelijk doel ontwikkelen we samen breed gedragen energieprojecten.

Ik ben strategisch, inventief, geïnteresseerd, eerlijk en een zeiler.

LinkedIn

michiel@d4.nl

 
_E5B6742-bewerkt.jpg

Douwe Faber

Co-founder | Duurzaam Projectontwikkelaar

Ik ben een energieke en enthousiaste ondernemer. Ik haal mijn energie uit het opzetten en begeleiden van duurzame initiatieven tot volledige realisatie. Complexiteit zie ik als uitdaging.

Ik ben pro-actief, recht door zee, open, communicatief en ik heb een brede ervaring op managementniveau.

LinkedIn

douwe@d4.nl

 

Energie kenniscentrum Leeuwarden

Wij werken in het Energie kenniscentrum Leeuwarden, op de Energiecampus. Het Energie Kenniscentrum Leeuwarden is circulair en gasloos. Biobased materialen vormen het hart van het gebouw. De gevelbekleding, kozijnen en de vloer- en wandconstructie zijn van lokaal en FSC gecertificeerd hout. Hout is een licht bouwmateriaal en zorgt voor tijdelijke opslag van CO2. Het interieur is zoveel mogelijk recycled en refurbished. We hergebruiken een oude oude gymzaalvloer als vloer en PET flessen als akoestisch materiaal.

 
_E5B6716.jpg